Watersportwinkel

De watersportwinkel bevindt zich bovenin het havengebouw. Naast de wisselende kleding- en schoenencollectie is er in de winkel ook veel ruimte gereserveerd voor accessoires zoals touwwerk, verf- en onderhoudsprodukten, beslag. Maar ook kaarten en luxe artikelen (servies, bestek, klokken, kussens etc.) ontbreken niet.

Kaarten van Nederland leveren wij uit voorraad. Wilt U verder weg met de boot, meldt U dat dan gerust aan ons. Wij hebben binnen enkele dagen uw kaarten in huis.

Wij adviseren U graag in het onderhoud van uw schip. Zowel op het gebied van antifouling als de verzorging van uw schip. Produkten van International, Starbrite, 3M, Seapower en Radboud hebben wij op voorraad. Plus de daarbij horende atributen, zoals poetsdoeken, kwasten, schuurmiddelen, kitspuiten, plamuurmessen, etc.

In de winkel hebben wij ruime keus aan zeilkleding van de merken Musto, Tenson en Helly Hansen. Hierbij verkopen wij schoenen van de merken Dubarry, Musto en Gaastra.
Voor vrijetijdskleding kunt U bij ons terecht voor Gaastra, Musto, Helly Hansen, Mât de Misaine, RW en City of Sails.

Onze winkel ontvangt naast de vaste ligplaatshouders ook veel mensen uit de omgeving. Zeker de verkoop van kleding is hiervoor een aanleiding. Wie er graag sportief uit wil zien in kleding die tijdsloos is en van een goede kwaliteit is bij ons aan het juiste adres.